Peuter 2 jaar

  • #1

    Hoi,

    Mijn zoontje is al 1,5 jaar op en af ziek. Heeft altijd last van virale infecties. Vaak koorts op en af, slaapt slecht, wordt elke nacht om de 1,5 uur wakker. Dit lijkt niet vanuit het gedrag maar meer vanuit ongemak. Heeft eerder veel last gehad van nachtzweten. In december vorig jaar bloed geprikt waaruit bleek dat hij bloedarmoede had. Uiteindelijk is hier niet meer over gesproken. Vanaf januari een onderhoudsdosering antibiotica gebruikt tot en met mei. Dit leek wat beter, maar achteraf vraag ik me af of het geholpen heeft. Hij heeft tot 10 maanden super geslapen, nooit gedoe. Net na zijn geboorte wel altijd kreunen, toen ook bij arts geweest en die dacht aan obstipatie. Heeft iemand een idee?

    Groet

    Reageer
    #2

    Er zijn trouwens ook momenten dat t wel goed gaat! Hij is wel hangerig etc en wil vaak getild worden.. maar er zijn zeker nachten dat hij wel doorslaapt. Maar deze situatie van boven komt elke maand voor en dan duurt t ongeveer 2 weken.

     

    Reageer
Reageer op: Peuter 2 jaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief