Verdachte “moedervlek”

  • #1

    Hallo,

    Ik heb al jaren (zo’n 8 jaar) een knobbelige moedervlek achter mijn oor. De moedervlek/knobbeltje heeft meerdere kleuren, van bijna doorzichtig tot donkerbruin. De moedervlek is nooit echt veranderd, vergeleken met een foto van 2 jaar geleden is deze het zelfde gebleven. Af en toe jeukt de moedervlek, verder geen klachten. Bijgevoegd een foto met een vergrootglas, en met een normale camera.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Ga er dan mee naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #3

    De moedervlek is al meerdere keren bekeken door de huisarts met het blote oog, deze zei keer op keer dat er niks aan de hand was. Toch ben ik na mijn laatste afspraak doorgestuurd naar een dermatoloog. Hier kan ik pas over een maand terecht. Mensen die ooit zo’n moedervlek hebben gezien?

    Reageer
    #4

    Vond het nog wel even zo netjes om te melden. Na John zijn advies langs de huisarts geweest, doorgestuurd naar de dermatoloog in het zkh. Daar vandaag geweest en er is niks kwaadaardigs te zien volgens de dermatoloog. Er is zelfs een kans dat de rest van het pigment ook nog verdwijnt.

    Bedankt voor het advies!

    Reageer
    #5

    dat is dan weer een hele zorg minder

    Reageer
Reageer op: Verdachte “moedervlek”


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief