Hard langwerpig bolletje

  • #1

    Ik heb hier afgelopen week al een vraag over gesteld en toen zei u dat ik me geen zorgen hoef te maken, maar ik heb denk ik de situatie niet helemaal goed uitgelegd. Het bolletje, wat niet precies een bolletje is maar meer een langwerpig bolletje, hij is in lengte dus groter dan in breedte. Als ik erin knijp doet het geen pijn en het is dus best hard. Ik heb dit langwerpige bolletje nu al een paar maanden, ik zou zeggen dat het de eerste 2/3 weken heeft gegroeid maar daarna niet meer (denk ik). Het bolletje heeft dus denk ik niet meer gegroeid maar het is ook niet kleiner geworden, hij staat soort van stil op zijn hoogtepunt. Voor de rest zit het bolletje dus 4/5 links van mijn rechteroor en het is dus ook beweegbaar, dus het bolletje zit als het ware los van de huid. Als laatste is het langwerpige bolletje ongeveer 0,7 tot 1cm. Ik heb er de eerste twee weken wel veel in geknepen om te voelen of hij groter werd, zou dit een reden kunnen zijn dat hij in de eerste weken is gegroeid en daarna niet meer? En is het normaal dat hij van grote niet meer groeit maar ook niet meer kleiner word, dus gewoon stilstaat? Het bolletje trouwens qua hoogte iets onder de hoogte van het oor en zit dus ook onder de schedel lijn van je achterhoofd.

    Reageer
    #2

    " Ik heb er de eerste twee weken wel veel in geknepen om te voelen of hij groter werd, zou dit een reden kunnen zijn dat hij in de eerste weken is gegroeid en daarna niet meer? En is het normaal dat hij van grote niet meer groeit maar ook niet meer kleiner word, dus gewoon stilstaat?"
    Ja dus in beide gevallen. En hoe meer je eraan zit hoe langer dat ding blijft.

    Reageer
Reageer op: Hard langwerpig bolletje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief