Klein bultje op teelbal

  • #1

    Hi, Ik ben een jongen van 16 en heb sinds een maand of twee last van een bultje op mijn teelbal. Hij is sinds ik hem heb ontdekt niet gegroeid en hij doet ook geen pijn. Soms als ik er in knijp komt er een klein beetje wit spul uit, dus ik denk dat het gewoon een ontstoken talgklier oid is, het is zelf namelijk ook een wit bultje.

    Toch vraag ik me af of er een kleine kans is of dit een kanker is, en of ik er evt mee naar de dokter moet (wat ik liever niet heb, ik hoef niet per de dat m’n ouders hier van af weten). Dus, wat denken jullie? naar de dokter of is het safe?

     

    bedankt!

    Reageer
    #2

    Met kanker heeft dat zeer zeker helemaal niets te maken. Het zal een talgbultje zijn. Blijf er wel vanaf. Van uitdrukken blijft het terug komen en kan nog groter worden of zelfs gaan ontsteken

    Reageer
    #3

    Bedankt! Het bultje is de afgelopen week voor het eerst gegroeid en ik weet niet wat ik er mee aan moet. toch maar naar de dokter?

    Reageer
    #4

    ga dan even naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
Reageer op: Klein bultje op teelbal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief