Leef al 3 weken in angst

  • #1

    beste,

     

    het begon allemaal 3 weken geleden met een simpele stijve nek/schouderblad. Dit bleef gedurende een week aanhouden waarna ik ook nog eens in spoed belande door ademhalingsproblemen.

    De spoedartsen dachten dat dit een klaplong was en dus maar scans van de longen gedaan. Wat bleek: longen perfect in orde volgens hun.

    Nu de ademklachten zijn er nog steeds maar veel minder. Lijkt wel of er slijm vastzit waardoor het lijkt dat ik rechts minder kan ademen.

    Ik ondekte ook klieren die dik staan in de hals en 2 dagen geleden ook een knobbeltje in de spier die loopt van achter het oor tot aan de schouder. (Deze week achter het oor een tattoo gezet). Spier staat redelijk dik volgens mij.

    Ging ook 2 dagen geleden naar de huisarts maar die wou absoluut nog geen bloed trekken en zei dat ik sinussit had langs 1 kant. Wat kan kloppen want heb alleen lopende neus aan rechterkant.

    Ik leef in onzekerheid en voel mij niet serieus genomen. Zit nu aan antibiotica maar deze lijkt maar miniem te werken.

     

    iemand een idee wat dit zou kunnen zijn of moet ik gewoon ontspannen?

    groeten.

    Reageer
    #2

    Eerst maar eens de kuur afmaken voordat je kunt zeggen of het al dan niet geholpen heeft

    Reageer
Reageer op: Leef al 3 weken in angst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief