Bang voor keel/amandel kanker

  • #1

    Hallo, ik heb sinds een paar dagen een raar bultje in een vorm van een soort streep, aan de rechterkant. (zie foto) Die zit de hele tijd te irriteren tegen mijn ademsappel aan. De rest van mijn amandelen zien er ook groot en raar uit. Ik heb geen keelpijn etc, maar wel een droge tong achter bij de keel. Heb het na laten kijken bij de huisarts en er is geen hoge ontstekingswaarde, en hij zei als het binnen een paar dagen niet minder word dat ik naar de kno arts moet. Heb regelmatig keelonstekingen etc. Maar geen idee wat dit nu is. Ik maak me al heel snel zorgen en denk snel dat er iets ernstigs aan de hand is.. Heeft iemand dit misschien eerder gezien??

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Ik bedoel trouwens tegen mijn huig aan sorry.

    Reageer
    #3

    dat zijn toch gewoon je amandelen

    Reageer
    #4

    Hallo,

    Ben je er inmiddels achter wat het is? Ik heb namelijk precies hetzelfde en vraag me ook sterk af wat het is en waar het opeens vandaan komt..

    Bijlagen:
    Reageer
Reageer op: Bang voor keel/amandel kanker


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief