6-dagen op rij terugkerende hoofdpijn

  • #1

    Ik heb nu al 6 dagen een steeds terugkomende hoofdpijn. Opvallend is dat deze elke dag rond dezelfde tijd (11:30-13:00) langzaam opkomt, en trekt later op de dag weer weg. De pijn bevindt zich iets boven mijn rechterwenkbrauw en het geeft een kloppend gevoel. De pijn is vrij gemiddeld, dus niet heftig of iets dergelijks. Dit is op af en toe wat hoesten na mijn enige symptoom voor zover ik weet. Zou dit een hersentumor kunnen zijn? Of als dit niet zo is, wat dan wel?

    Reageer
    #2

    Het lijkt meer op spanningshoofdpijn. Wat doe je zoal tegen de tijd dat de hoofdpijn komt opzetten?
    Een hersentumor is toch wel onwaarschijnlijk en heel erg ver gezocht.

    Reageer
    #3

    Soms ben ik dan op school of soms zit ik ook gewoon thuis. Al zit ik de laatste dagen de hoofdpijn als het ware op te wachten. Dan vraag ik mezelf bijvoorbeeld af: komt ie nou al? Ik ben er heel erg mee bezig op het moment. Ook ben ik heel erg gefocusd met het spotten van andere mogelijke symptomen die bij een hersentumor komen kijken.

    Reageer
    #4

    Ik denk dat het toch spanning gerelateerde klachten zijn. En dan met name door angsten. Daar zou je dan toch iets aan moeten doen

    Reageer
    #5

    Dat zou heel erg goed kunnen eerlijk gezegd. Had ook gelezen dat hoofdpijn als enige symptoom van een hersentumor, en vooral als deze hoofdpijn mild is, erg zeldzaam is. Ik zal het nog wel even een tijdje aankijken en als het er over een week nog is trek ik wel even aan het belletje bij mijn huisarts. Bedankt!

    Reageer
Reageer op: 6-dagen op rij terugkerende hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief