Botkanker

  • #1

    Hallo, laatst viel het mij op dat ik op mijn rib een bult heb zitten of het steekt in ieder geval een beetje uit. Verder deed het eerst geen pijn maar nu inmiddels wel. Ik denk dat dat ook komt omdat ik er telkens aan zit te voelen. Ik kan moeilijk inschatten of het een bult is of dat de rib gewoon een klein beetje uit steekt.  Het voelt net zo hard als bot.

    Nu is mijn vraag of dit botkanker kan zijn. En kan het ook zo zijn dat dit er altijd al zat maar dat ik er laatst pas achter kwam?

    Reageer
    #2

    Ik ben trouwens 15 jaar.

    Reageer
    #3

    Je bent pas 15 jaar... beetje overdreven om dan aan botkanker te denken. Je hebt niet eens klachten die daar in de verste verte op lijken. Het kan gewoon je rib zijn, maaer kan wel gevoielig worden als je er voortdurend aan zit te frunniken

    Reageer
    #4

    Wat zijn dan de klachten die daar bij horen?

    Reageer
    #5

    Vooral botpijn. ( en niet als je erop duwt)

    Reageer
    #6

    Ik heb ook pijn als ik er niet op duw maar dat komt dan waarschijnlijk omdat ik er teveel aanzit. Kan het trouwens dan zo zijn dat die bult op het bot er altijd al zat?

    Reageer
    #7

    dat zou heel goed kunnen

    Reageer
    #8

    Dus hoef ik hiermee ook niet naar de huisarts? Aangezien ik de laatste tijd al best wel vaak naar de huisarts ben geweest.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Nee, maar je moet er nou wel vanaf gaan blijven

    Reageer
    #10

    Oke dat ga ik doen. Dankuwel

    Reageer
    #11

    Nog 1 vraag, is botpijn constant aanwezig want ik heb nu af en toe voor een paar minuten een soort van zeurende pijn bij de bult.

    Reageer
    #12

    Die is er dan 24/7

    Reageer
    #13

    De bult is groter geworden. Ik ga waarschijnlijk volgende week ergens naar de huisarts. Heeft u misschien enig idee wat het kan zijn?

    Reageer
    #14

    Ik zou het zo niet kunnen zeggen

    Reageer
    #15

    Het doet nog steeds niet echt pijn. Kan het dan nog steeds botkanker zijn of niet? Sorry trouwens dat ik zo veel vraag.

    Reageer
Reageer op: Botkanker


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief