Dikke strengen en kuilen

Online ZorgZus
  • #1

    Sinds kort heb ik bij toeval strengen/kabels in mn linker borst opgemerkt.

    Niet zichtbaar of voelbaar al ik lig of sta.

    Alleen wanneer ik mn borst vanaf borstbeen schuin omhoog duw (met behoorlijke kracht) is t zichtbaar.  Begint iets na borstbeen, eindigt voor tepel. Maar gaat ook deels omhoog.

    Bijndie strengen/kables (vind ze echt dik nl( zit ook een kuil/kuilen.

    Ik sport sinds een week of 3 ook 3x per week (fitness/dans). Kan t daarvan komen?

    Doordat t verder niet zichtbaar/voelbaar is, maak ik me er aan de ene kant niet zo kldruknom, aan de andere knt ben ik er best bang voor.

    Heb geen pijn.

    Wel kleine opmerking... ik merk al wel een jaar lang dat wanneer ik bijv op mn buik lig, ik het gevoel soms heb dat er iets in de weg zit.

    Reageer
    #2

    Ps heb cup E en ben vriuw van 49.

    Niet cyclus gebonden

    Reageer
    #3

    Niemand een advies? ?

    Vanavond wederok een lichtelijk paniek momentje.

    Aan beide kanten zitten wel wat strengen, maar links echt wel veel. Nu voelde ik mn borsten aan de binnenkant van onder naar boven met erg stevige druk (borsten doen er zeer van ?)

    Links stuit ik op een "blokkade", ik duw wegens tegen aan en dan hobbel ik er echt over heen. Rechtbeen heel klein beetje. Maar daar plof ik er niet over heen. Maar ook wel kleine blokkade. Kunnen dit spieren of iets zijn? Nogmaals, als ik hewoon voel van buiten naar de tepel en omgekeerd, voel ik niks.

    Mn man zegt van... als daar iets mis zou zijn is t wel heel groot, die blokkade is echt een bult als het ware. Hij maakt zich er niet druk om, denkt dat g spoeren/weefsel oid is. Zwker omdat t recjts ooknaanwezif is, zij het veel minder.

    Iemand ervaring?

    Reageer
    #4

    Hoi,

    Misschien verstandig om gewoon even langs je huisarts te gaan?

    Zonder onderzoek zal er niet veel duidelijkheid gegeven kunnen worden. Wel meer onzekerheid omdat er dingen genoemd kunnen worden die bij een lichamelijk onderzoek misschien gelijk uitgesloten zouden zijn.

    Reageer
    #5

    Het enige juiste advies: Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #6

    En? Wat zei de arts?

    Reageer
Reageer op: Dikke strengen en kuilen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief