Wonde tepel + uitslag oksel

Online ZorgZus
  • #1

    Sinds een week is mijn linkertepel zeer gevoelig en is er wonde boven dectepel die vloeistof afgeeft. Ook heb ik in beide oksels uitslag (droge rode vlekken). Dacht eerst eczeem, of allergisch reactie. Maar lees nu dat dit symptomen zouden zijn van borstkanker bij mannen. Ben 31 jaar man. Ben was bezorgd nu. Wat is de kans dat ik het heb en wat zijn de vooruitzichten bij vroege diagnose?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Lijkt toch eerder een vorm van eczeem. Ga met de klacht naar de huisarts, die kan er dan meteen iets voor voorschrijven

    Reageer
    #3

    Na pakweg 3 weken blijft de linkertepel nog steeds ontstoken + opnieuw een korst. Ben er al eens mee naar de dokter geweest. Ik overweeg nog eens te gaan deze maal bij een dermatoloog misschien. De angst voor iets kwaadaardig zit er in.

    Bijlagen:
    Reageer
    #4

    Eens met een goeie camera foto gemaakt. Situatie vandaag. 2e maal dat de korst nu er afkomt, maar er komt precies geen genezing van en blijft er lelijk uitzien. Ik behandel nu al meer dan 2 weken met isodebetadine zalf, mellolin en mefix. Ziet dit eruit als kanker?

    Bijlagen:
    Reageer
    #5

    Ga ermee naar de huisarts en laat ernaar kijken. Moeilijk om daar nou iets over te zeggen met de betadine

    Reageer
Reageer op: Wonde tepel + uitslag oksel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief