Kan dit wijzen op alvleesklierkanker?

  • #1

    Hallo,

    Ik heb al bijna 2 jaar last van mijn buik, ter hoogte van de maag. Heb er niet constant last van, maar is eerder een krampende pijn die een paar minuten kan aanhouden om dan een paar dagen te verdwijnen.
    HA denkt aan iets van de maag en heb hiervoor een maand pantomed en riopan ingenome. Helaas kan ik niet zeggen dat het echt beter is.

    Op het werk heb ik het ook druk, heb 2 kleine kindjes rondlopen en zit met wat zorgen/angsten in mijn hoofd.

    Zou dit een symptoom van alvleesklierkanker kunnen zijn of denkt u dat ik dan gedurende de 2 jaar dat ik dit ervaar wel gemerkt zou hebben en heel ziek zou zijn?
    Heb van overige zaken geen last, stoelgang is wisselend maar is vermoed ik door hormonen. Ben niet misselijk, geen geelzucht, geen suikerziekte en niet afgevallen.

    Alvast bedankt voor je reactie!

    Reageer
    #2

    Vergeten toe te voegen, ik ben een vrouw van 29 jaar.

    Reageer
    #3

    Ik denk toch eerder de maag onder invloed van stress, spanningen en angsten. Misschoen goed om daar dan eens iets aan te gaan doen

    Reageer
    #4

    Bedankt voor je reactie.

    Hoe waarschijnlijk is het volgens jou dat het toch iets kwaadaardig is in pancreas of maag en dat ik hier 2 jaar mee blijf rondlopen zonder echt ernstig ziek te zijn?

    Kan het ook zijn dat het spieren zijn rond de maag die zorgen voor de maagkrampen?

    Reageer
    #5

    Niet erg waarschijnlijk

    Reageer
    #6

    Ik lees overal dat buikpijn in de bovenbuik één van de symptomen zijn. Is dat dan buikpijn die altijd aanwezig is of kan deze door alvleesklierkanker ook komen en gaan?

    Reageer
    #7

    Je klachten wijzen toch niet op kanker? Dat is zo'n extreme gedachte dat ik er maagpijn van zou krijgen.

    Reageer
    #8

    die is dan altijd aanwezig

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Kan dit wijzen op alvleesklierkanker?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief