Baarmoederkanker

Online ZorgZus
 • #1

  Kan iemand aub uitleggen wat uitgebreide peritoneale ziekte passend bij CUS uitgaande van uterus danwel ovarium betekent.

  Reageer
  #2

  Er zijn hier geen artsen, het bespreken van uitslagen is in principe voorbehouden aan de aanvragende arts of namens hem of haar een assistent of de huisarts.

  Die hebben je dossier en kunnen de uitslag in de juiste context interpreteren.

  Reageer
  #3

  Deze uitslag zal ongetwijfeld nog met je besproken worden door de arts. En daar zul je dan toch even op moeten wachten

  Reageer
  #4

  Bedankt voor de reacties. Het enige uitleg die we te horen hebben gekregen is dat het om een uitzaaiing in de buik gaat door kanker die is ontstaan in de baarmoeder. Wij waren zo van slag dat we niet veel meer hebben gevraagd. Deze week wordt chemo gestart. Nu het allemaal een beetje bezinkt heb ik steeds meer vragen.

  Ik wilde eigenlijk de letterlijke vertaling van dat stukje tekst/uitslag.

  Reageer
  #5

  Misschien is het mogelijk om in een telefonisch consult ,je vragen aan de behandeld arts te stellen?

  Heel veel beterschap

  Reageer
  #6

  Heb je in het ziekenhuis geen vast aanspreek persoon gekregen? Vaak krijgen mensen die in een behandelings traject tegen kanker zitten, een vaste verpleegkundige waar zij met al hun vragen terecht kunnen, voor of na onderzoeken of behandelingen of als er tussen de behandelingen door iets is wat je vragen wilt. Informeer eens of dat bij jou ook zo is. Op dit forum zijn geen artsen,dus hier is de kennis niet aanwezig om zulke gespecialiseerde vragen te beantwoorden en is het daardoor ook niet toegestaan dat te doen,zoals ik in mijn vorige bericht zei.  Ik zou in jou geval al je vragen opschrijven en het ziekenhuis bellen. Of via je patiënten portaal een bericht sturen,als dat mogelijk is bij het zh waar je onder behandeling bent. Juist bij zulke heftige diagnoses is het ontzettend belangrijk dat je de juiste uitleg krijgt, uit de eerste hand. En dat is toch via je arts of iemand namens je arts. Sterkte!!

  Reageer
Reageer op: Baarmoederkanker
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief