Is dit neuskanker?

  • #1

    Ik heb al een aantal jaren last van mijn sinussen en daarbij geirriteerd neusslijmvlies. Ongeveer 10 dagen terug keek ik in mijn neus omdat mijn neus tussenschot pijnlijk was. Ik ontdekte een wit klein bultje met ernaast een langer stukje. Ik heb bactroban, fusidinezuur en neuszalfjes van de apotheek gebruikt maar het werkt allemaal niet. ‘S ochtends is t plekje droog en lijkt t verdwenen maar zodra mn neus nat wordt van binnen wordt t weer wit en dik. Ik probeer met een zakdoekje de boel steeds droog te houden. Overmorgen heb ik een afspraak bij de huisarts maar kan niet meer tegen de zenuwen op. Lijken mijn symptomen op neuskanker of kan het alsnog iets onschuldigs zijn?

    Reageer
    #2

    Daar kan niemand je zo zonder enig onderzoek antwoord op geven. Dus eerst maar eens naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Vandaag bij de huisarts geweest. Hij kon niets raars in mijn neus zien op mijn tussenschot behalve dat mijn neus scheef staat. Ik zie en voel nog steeds wel iets op mn neus tussenschot maar ben wel gerustgesteld. Ik vertrouw zijn deskundigheid en ga ervan uit dat het echt niets is. Bedankt voor je reactie John.

    Reageer
Reageer op: Is dit neuskanker?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief