Second opinion of experimentele behandeling

  • #1

    Een vriendin van me heeft de zwaarste stage melanoom met uitzaaiingen.
    Ze heeft laatste 2 jaar een hersenoperatie gehad en verschillende bestralingen.

    nu heeft ze sinds vorige week het slechte nieuws ontvangen dat er nieuwe uitzaaiingen zijn, deze tegen het hersenvlies zitten en niet te behandelen zijn met operatie of bestraling

     

    ze kan nu kiezen voor immuuntherapie maar met haar ziekte van crohn kan dit heel moeilijk worden. En ze kan dan niet meer terug. Ze is net 29 geworden en het einde van haar leven lijkt dichtbij.

    maar als ik op google zoek, kan ik nergens vinden dat er bij het hersenvlies niet te opereren valt, sterker nog ik zie paginas waarop staat dat tunoren in het hersenvlies bestraald of geopereerd worden.

     

    nu vraag ik me dus af, zou ze niet beter voor een second opinion gaan of zijn er experimentele behandelingen?
    ik las iets over lasertechnology wat in nederland nog on de testfase zit maar in amerika en andere landen al jaren gebruikt word.

     

    kan iemand ons meer vertellen wat we nog kunnen doen? Ze is nog te jong om het nu al op te moeten geven. En ze vecht al zo lang.

    Reageer
    #2

    Ga voor een second opinion naar het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis

    Reageer
Reageer op: Second opinion of experimentele behandeling


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief