Vitamine E 400 capsules tegen helpt Tegen Acne?

 • #1

  Hoi Allemaal,

  Ik heb al een geruime tijd (+- 10 jaar) last van acne en heb natuurlijk zoals vele lotgenoten al van alles geprobeerd, maar niks helpt. Ik heb ooit een keer roaccutane (paardenmiddel en word uitsluitend door een dermatoloog bij ernstige acne voorgeschreven) gehad van
  de dermatoloog, maar dat is zo agressief medicijn dat ik die kuur wel heb afgemaakt, maar dat ik het nooit weer zal doen. Ik heb na deze kuur +- 1.5 jaar acne vrij geweest, maar daarna begon het gewoon weer.

  Ik heb maar eens wat uitgebreider onderzoek gedaan op het internet en kwam de reeds bekende producten weer tegen, maar een middel wekte mijn interesse en dat is Vitamine E 400 capsules. Het zou volgens onderzoek tegen acne helpen. Vitamine E 400 breekt vet af en dus heb je een minder vette huid en zal dus je acne moeten verminderen, maar is dit waar en hebben mensen hier ervaring mee? Is een dergelijke hoge dosering Vitamine E niet schadelijk voor de gezondheid?

  Ik gebruik momenteel twee producten:

  Inderm aplicatie vloeistof: dit is een uitwendig antibiotica en gebruik in ’s morgens en ’s avonds voor het slapen gaan. Dit middel is op recept bij de huisarts te krijgen.

  Benzoylperoxide hydrogel 10%: dit is een ontstekingsremmende gel en droogt de puisten uit. Dit middel werkt echt heel goed en is volgens mij het enigste effectieve middel dat je helpt. Dit is een zo genoemde zelfzorgmedicijn en is bij elke apotheek te krijgen voor een prijs van +- 9.50 euro per (grote) tube. Ze hebben ook kleien tubes, maar ik neem altijd de grote, hoef je minder vaak naar de apotheek.

  Wat ik verder nog vrij vaak doe is onder de zonnebank, dit doe ik zeker 3 a 4 keer per week. Ja, ik weet dat het niet goed is, maar wat moet je dan!

  Met bovenstaande middelen hou ik het redelijk tot goed onder controle, maar wat dit op langere termijn met je huid doet dat weet ik niet, maar dat het slecht is moge duidelijk zijn. Ik heb tenminste geEn keus, dus doe het gewoon.

  Dus lotgenoten, hebben jullie met bovenstaande ervaring en willen jullie je lotgenoten helpen, laat dan wat van je horen en hopelijk komen we samen tot een goede oplossing voor iedereen!

  Kwam ook dit vrij nieuwe forum tegen en misschien kunnen we daar wat meer met lotgenoten posten?

  Reageer
  #2

  heb je al dalacin t geprobeert bij de dokter, en een goeie scrub.
  en anders naar een schoonheids specialiste gaan want bezac heeft mijn huidverziekt.
  schoonheidspecialiste heeft vaak een kuur met olie enz helpt super t is prijzig maar soms vergoed d verzekering het ( wel een schoonheidsspecialiste die voor acne behandelingen heeft geleert)
  veel liefs

  Reageer
  #3

  Hallo,
  ik weet niet of je een man of een vrouw bent, maar als je een vrouw bent dan is de anticonceptiepil een goede oplossing. Yasmin of diane35 hebben een positief effect op de huid. Ik heb zelf Yasmin en ik heb nu vrijwel geen last meer van acne. Het duurt wel ff een paar maanden voordat alles weg is en je echt veel resultaat ziet. Maar het resultaat mag er dan ook zijn, bij mij tenminste, want voor iedereen is het natuurlijk weer anders.

  Voor de rest heeft Dalacin-T bij mij ook wel effect gehad, net zoals behandelingen bij de schoonheidsspecialiste. Dat laatste raad ik je echt van harte aan. Ik heb ook wel eens van Vitamine E gehoord maar ik geloof zelf niet dat je acne door een vitaminesupplement kan verdwijnen.. Ik ben er ook wel eens aan begonnen maar heb het nooit echt doorgezet dus ik kan je niet vertellen of het werkt. Ik heb wel even voor je gegoogled.

  Op de volgende site http://www.kruidenvrouwtje.nl/vitaminen/E.htm, kwam ik dit tegen:
  Bijzonderheden
  Hoge doses kunnen giftig zijn. Neem doses hoger dan 350 mg per dag alleen onder medische begeleiding.

  Dosering
  De ADH van dit vitamine is 10 mg. Vitamine E is in veel vormen te verkrijgen (droog is het beste voor mensen met huidproblemen of mensen die geen olie verdragen). Dagelijkse dosering is 250 tot 280 mg, maar in sommige gevallen kan een hogere dosering geadviseerd worden. Het kan het beste ingenomen worden met een goed multi vitamine- en mineraalpreparaat. De maximale veilige dosis is 350 mg per dag.

  Dus ik zou zeggen: als je niet meer inneemt dan 350 mg per dag kan het geen kwaad en kun je het dus gewoon proberen. Wie weet werkt het bij jou!

  Veel succes!

  Reageer
Reageer op: Vitamine E 400 capsules tegen helpt Tegen Acne?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief