Zweten

  • #1

    Hallo,

    Als ik 's ochtends wakker bent en ik spuit Deo op en doe daarna me kleren aan dan zit er heel vaak en snel een natte plek onder mijn oksel. Ik zweet best veel onder mij oksels. Weet iemand hoe dit komt?

    Reageer
    #2

    Oderex deo dry nemen, wel eventjes wachten voordat je je kleren weer aantrekt, even tandenpoetsen in die tijd b.v. Succes Brenda

    Reageer
    #3

    ik had er ook echt heel erg last van!!! Moest er zo erg rekening mee houden met kleding en alles, nu DENK ik er geeneens meer aan!!! Odorex extra dry heeft mij ook echt super geholpen!! In het begin gebruikte ik het wel bijna elke dag omdat het anders naar mijn idee niet echt werkte, maar nu slechts nog 1x in de twee of drie weken!!! Echt, ik weet niet wat ik zonder dat spul moest beginnen!!!!

    meisje (20)

    Reageer
    #4

    Heb je van de week Gewoon Mooier op tv gezien?
    Als je echt geen uitweg meer ziet, kan je een behandeling laten doen wat helpt tegen het overmatig zweten. Je krijgt een paar prikjes in je oksel en na een paar dagen merk je al dat je minder zweet. Het schijnt ook niet al te duur te zijn, dus misschien is het een tip voor je.

    Reageer
    #5

    Ik heb er ook erg veel last van en heb van de doker ALCL3 oplossing gekregen. Werkt super goed. Ik doe het eens in de twee maanden op, nacht laten inwerken en dan kun je er weer een tijd tegenaan. Tip: je moet je een paar dagen niet geschoren hebben als je het op doet, want dan jeukt het die nacht vreselijk.
    Succes

    Reageer
Reageer op: Zweten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief