Jeuk tussen lies (balzak) penetrante geur

  • #1

    Ik heb sinds enige tijd last van jeuk tussen mijn benen, tussen mijn ballen in mijn lies. Het is er ook altijd wat zweterig en er komt een penetrante geur vanaf.
    Heeft iemand hier een goed middeltje tegen wat gewoon in de drogisterij of apotheek verkrijgbaar is wat verzachtend is tegen de jeuk?
    Alvast dank.

    Reageer
    #2

    Je zou zinkzalf kunnen proberen? En elke dag spoelen met water (niet schrobben, geen zeep), goed droogdeppen (niet schuren).

    Reageer
    #3
    Reageer
    #5

    Bedankt voor de info tot nu toe, maar de een zegt dit, de andere zegt dat. Het is voor een ieder weer anders natuurlijk. Zinkzalf lijkt me dus het beste begrijp ik, is er nog een verschil? Wat is de beste? Is dat jeuk bestrijdend ook?
    Verder lees ik ook over talkpoeder, maar dat geeft zo'n troep in je ondergoed.

    Reageer
    #6

    Sudocrem is erg goed.

    Reageer
    #7

    Ik las trouwens net van Zinkzalf, weet niet of dat sudocreme is, dat dit vlekken geeft in je kleding omdat het op oliebasis is? En ook dat het je huid afsluit van vocht zodat er een soort van korst op komt? Lijkt me ook niet de bedoeling.

    Reageer
    #8

    Sudocrem is speciaal bedoeld tegen luieruitslag. Ik als mama heb er alleen maar positieve ervaringen mee.

    Groetjes

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ok, maar luieruitslag is wel even wat anders dan het probleem waar ik mee zit, denk je niet?

    Reageer
    #10

    Nee, ik denk van niet! Ik heb mijn man gevraagd, en ook hij is zeer blij dat ik dat potje Sudocrem in huis had... Tussen lies en ballen en een beetje in de bilspleet (en een beetje erboven), vlak voor het slapen (gewoon een slip aan) en de volgende dag helemaal klaar: douchen met lauwwarm water en dat beetje wit (zinc) so what. Vrouwen en mannen horen elkaar te helpen. Maar dat is mijn mening.
    Waarom probeer je het niet? Niet geschoten is altijd mis! Ben benieuwd naar het resultaat.

    Heleen

    Reageer
    #11

    Ik ga eens kijken van het weekend.

    Reageer
    #12

    Oh ja, ik gebruik ook Sudocrem

    Reageer
    #13

    Hallo, geen fistel?

    Reageer
    #14

    Wat is fistel? Oja, en hoelang moet je het sudocrem gebruiken? De klachten zouden toch minder of beter nog, weg moeten gaan met deze creme? Hoe lang moet ik deze crem aanbrengen om resultaat te merken?

    Reageer
    #15
    Reageer
Reageer op: Jeuk tussen lies (balzak) penetrante geur


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief