Ingegroeide haartjes

  • #1

    Hoi!

    Sinds een tijdje heb ik last van ingegroeide haren bij mijn vagina. Ik heb geprobeerd ze zelf te verwijderen met een steriele naald en met een pincet alleen ik krijg ze er met geen mogelijkheid uit. Naar de huisarts gaan is voorlopig geen optie omdat hij sinds kort mijn schoonvader is (ik ben opzoek naar een andere huisarts).

    Iemand tips?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Er even niet bij nadenken dat je huisarts tevens je schoonvader is.
    Hij zal jou op dat moment ook niet als schoondochter zien,maar gewoon als patiënt.
    En je kunt die plekjes waarschijnlijk wel laten zien terwijl je minder bloot geeft dan dat je nu aan de hele wereld op een openbaar forum doet😉

    Reageer
    #3

    Ik zou ook absoluut geen vagina aan een schoonvader laten zien, maar ik heb wel een idee over je klacht.

    In het grijze verleden gebruikte ik een scheermes of de pincet om haar te verwijderen in de schaamstreek. Bij teruggroeien ontstonden altijd ingegroeide haren, die dan losgemaakt moesten worden en de huid beschadigden. Geen gezicht. Ik moest zelfs naar de huisarts voor antibiotica.

    Uiteindelijk was ik er klaar mee en heb ik een elektrisch scheerapparaat gekocht. Daarna heb ik nooit meer een probleem gehad met ingegroeide haren en beschadigde huid.

    Kan je schoonvader je niet aan een andere huisarts helpen?

    Reageer
Reageer op: Ingegroeide haartjes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief