Blozen

  • #1

    Goedenavond,

    Ik ben elke keer bang om te blozen en zo af en toe gebeurd dit dan ook. Soms krijg ik hier een opmerking op waar ik dan niet goed tegen kan. Als ik aan het blozen ben krijg ik dan ook lichte paniek en merk ik dat ik gestresst ben. Het blozen zelf ervaar ik als erg vervelend alleen zou ik graag willen dat het mij niks deed. Want zelf weet ik al te goed dat een rood hoofd werkelijk waar geen moer uit maakt. Iemand tips waardoor het mij persoonlijk minder gaat doen wanneer ik ga blozen.

    Thanks ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #2

    Je kunt er meer aan wennen door het zelf te veroorzaken door bv na stevig sporten een boodschap in de winkel te gaan doen. Dat noem je exposure.

    Wat ook helpt is de draak er wat mee steken. Bv door als je het aan voelt komen te zeggen: o o, hoe rood ben ik nu? Of jeetje, kan ik nog roder worden. Is het al paars? Ofzoiets.

    Of meer serieus: ik merk dat dit me raakt of ongemakkelijk maakt, je ziet het vast ook wel aan m'n kleur.

    Als jij het echt accepteert en jezelf vertelt dat het ok is, gaat je angst weg. En nog 1 positief ding: zo'n goede doorbloeding houdt je huid ook jong.

    Reageer
Reageer op: Blozen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief