Bloosangst

  • #1

    Ik word gek! Help! Ik wil nu van het blozen af. Ik heb al tijden dat mensen het constant zeggen maar ik weet gewoon niet hoe ik er mee om moet gaan…

    Reageer
    #2

    Blozen doet iemand meer die bloedvaten aan de oppervlakte heeft liggen. Het komt door vaatverwijding, wat ook gebeurt met bv sporten of warmte. Het is dus voor een deel niet te beinvloeden.

    Maar het wordt erger als je bloosangst hebt. Daar kun je wat aan doen. Je kunt in de dingen die je eng vindt meer zelfverzekerd worden. Alleen of met CGt. En je kunt in bepaalde sociale stresssituaties medicatie gebruiken zodat je niet kunt blozen. Bv als je podiumangst hebt. Daar word je ook meer zelfverzekerd van omdat je dan successen kunt behalen zonder te blozen.

    Reageer
    #3

    Heeft te maken met onzekerheid en daarbij nog de angst óm te gaan blozen. Van de celzouten kan nr 9, magnesium phosphoricum ondersteunend werken. Verder eens kijken naar de onderliggende onzekerheid.

    Reageer
Reageer op: Bloosangst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief