Ringworm: op en af?

  • #1

    Hallo, mijn dochter van 1 heeft helaas een plekje ringworm op haar rug. Ik smeer nu een week in. Ik zag langzaamaan zeker resultaat en gister vond ik het bijna niet meer zichtbaar zelfs. Niet rood althans meer. Ik doe haar ook twee keer per dag een schone romper aan. Nu vanavond merkte ik op dat er weer wat roodachtig bij is gekomen. Het is klein maar wel zichtbaar. Kan dat? Ik hoop maar dat het wel werkt? Moet ik nu gewoon stug doorsmeren?
    Foto 1 is vorige week, foto 2 gisteren en foto 3 vanavond…

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Hallo,

    U bent hier niet bij een (huis)arts, ik zou dit even met de huisarts bespreken.

    Reageer
    #3

    Snap ik mag vroeg me af of dit normaal is dat het weer even roder lijkt of wat lijkt op te leven.

    Reageer
    #4

    Ik kom vorige week niet naar de huisarts omdat we allemaal ziek werden met buikgriep. Ondertussen is dit plekje ondanks het smeren erger geworden en die ik een klein vlekje ontstaan op har been. Maak me echt zorgen dat het dadelijk overal zit en erger nog op haar hoofd. Ik weet dat ik moet wachten tot morgen maar moet ik me druk maken?? Het lijkt zo hardnekkig en die crème werkt niet!!

    Reageer
Reageer op: Ringworm: op en af?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief