Moedervlek

  • #1

    Goedemorgen,

    Ik heb een vraagje; mijn moedervlek begon vorig jaar te jeuken. Het jeukt af en toe. Ik zie niet per direct een andere kleur. Of vorm is veranderd weet ik niet. Als ik zo kijk denk ik niet gelijk van oh wat is het groot geworden. Sinds een jaar jeukt het echt heel af en toe. Laatste tijd wel vaker. De huid erom is ook wel gevoelig. Lijkt alsof het trekt. Ik weet dat u natuurlijk met zo een verhaal niet gelijk kunt zeggen of het een melanoom is of niet maar zijn dit symptomen ervan?

    Reageer
    #2

    Waarom ga je niet gewoon even naar de huisarts? Die kan kijken wat het is. Daar heb je meer aan dan hier naar de symptomen van een melanoom vragen ( die je zelf ook op zou kunnen zoeken) en dan je druk maken omdat je nog zelf niet precies weet wat het nu bij jou is.

    Met zulke dingen kun je beter gewoon even naar de huisarts gaan,die kan er naar kijken en kan je bij twijfel doorverwijzen. Op dit forum ben je niet bij een arts en mogen daarom ook geen vlekken beoordeeld worden.

    Reageer
    #3

    Daar kan niemand je zo antwoord op geven. Ga dus naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
Reageer op: Moedervlek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief