Puist / bult sinds aantal weken

  • #1

    Goedemiddag,

    Ik heb al een aantal weken deze puist/bult op mijn arm. Aan de onderkant lijkt het ook in de huid iets roder. Heb wat benzoylperoxide erop gesmeerd de laatste dagen maar het gaat nog steeds niet erg. Wat kan dit zijn?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    *erg = weg

    Reageer
    #3

    Het is in ieder geval een kleine ontsteking. Benzoylperoxide is daar sowieso niet geschikt voor. Het gaat doorgaans vanzelf weer weg.

    Reageer
    #4

    Oke, de SkinVision app kwam net met dat het een hoog risico vlek is.. ik wacht wel even om te kijken of het wegtrekt, hopelijk inderdaad een ontsteking

    Reageer
    #5

    Dankjewel voor de reactie overigens

    Reageer
    #6

    Die app is helaas niet altijd betrouwbaar

    Reageer
    #7

    Hoi,

    De bult is iets groter geworden en er zit duidelijk een haartje in. Het lijkt inderdaad een ontsteking door een ingegroeid haartje. Zijn er tips hoe ik dit kan verhelpen en hoe lang het duurt eer dit wegtrekt ?

    Bijlagen:
    Reageer
    #8

    P.s ik was vorige week toevallig nog bij de dermatoloog voor iets anders en vroeg inderdaad of het een ingegroeid haartje was. Hij zei ja, maar ik heb dus niet gevraagd hoe ik dit kan verhelpen ( had ik wellicht wel moeten doen )

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Oh en het is wit in het midden, dus het lijkt alsof er pus inzit. Kan dit kwaad en vereist dit behandeling of gaat het vanzelf weg?

    Reageer
    #10

    Je kunt naar de huisarts gaan om het haar weg te laten halen of wachten totdat het echt een puist gaat worden

    Reageer
    #11

    En als het echt een puist wordt, gaat deze dan erna weg?

    Reageer
    #12

    Dan kun je uitdrukken en proberen de haar te verwijderen

    Reageer
Reageer op: Puist / bult sinds aantal weken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief