Moedervlek bloed blauweplek

  • #1

    Goedendag!
    Ik heb sinds een week een soort donkere bloedblaar op mijn moedervlek en maakte me er niet veel zorgen over, maar nu wordt de bloedblaar steeds groter en er ontstaat een soort blauwe plek om de moedervlek heen. Ik heb me nergens aan gestoten dus ik weet niet waar het vandaan komt.

    Ik heb een tijdje terug ook weer een moedervlek met bloedblaar gehad op een andere plek. Ik was hiermee naar de huisarts geweest en zij gaf aan dat het er oke uit zag, en deze ging ook vrij snel weg. De moedervlek die ik nu heb groeit en heeft een blauweplek wat de vorige niet had. Ook vind ik het apart dat ik deze bloedblaar moedervlekken al een aantal keer gehad heb en ik er niet veel over kan vinden, en mensen om mij heen het niet lijken te hebben.

    Mijn vraag is, moet ik terug naar de huisarts of maak ik me om niks zorgen?
    Mvg, M

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    De 1e foto is 2 dagen voor de 2e foto genomen

    Reageer
    #3

    ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #4

    ga ermee naar de huisarts en laat ernaar kijken. Het kan een bloedstolsel zijn, maar dat kan ik zo niet zekerheid zeggen aan de hand van de foto

    Reageer
    #5

    Ik heb momenteel hetzelfde.. maak me enorme zorgen en kan pas na het weekend bij huisarts terecht. Wat was het bij u uiteindelijk?

    Reageer
Reageer op: Moedervlek bloed blauweplek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief