Aanhouden huiduitslag

  • #1

    Beste…..

    3-4 weken geleden had ik jeuk aan beide kanten van m’n lies. Hier ontstond een rode uitslag die niet uit zichzelf weg ging. Na een dokters bezoek een anti schimmel crème meegekregen en na twee weken was dit weg.

    Aan het einde van de tweede week kreeg ik het op beide billen. Maar dit leek op wat anders, dat gaf de dokter ook aan. Na een behandeling van cortisone crème (van een week) word het maar niet minder en breidt zich langzaam uit.

    Ook op andere plekken (bovenkant voet, enkels, bovenbenen) komen licht rode plekken naar boven. Heel soms een bobbeltje met wat vocht erbij.

    Over het algemeen jeukt het niet heel erg. Eigenlijk niet, tenzij ik eraan zit en begin te krabben.

    Naast de cortisone crème heb ik ook 3 dagen medicatie voor netelroos (pillen) geprobeerd maar die maken ook geen verschil.

    Zelf dacht ik aan schurft (een angst denk ik) maar gezien de plekken en gezien het bijna niet jeukt is dit onwaarschijnlijk volgens de dokter.

    Ik wordt er inmiddels wel een beetje moedeloos van en wil weten wat het is en of mensen misschien ook zoiets hebben ervaren.

    Reageer
Reageer op: Aanhouden huiduitslag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief