Waterpokken als volwassene

  • #1

    Hoi, ik ben 20 jaar oud en heb sinds afgelopen dinsdag 10-05-'22 blaasjes over mijn hele lichaam van waterpokken. Het uit zich in een extreme manier maar gelukkig beginnen er sinds vandaag overal korstjes op te komen. Wat ik echter ook zie bij veel van de blaasjes, is dat er een witte kop op komt, zo eentje die je ziet bij puistjes. Nu vraag ik me af; heeft het blaasje van de waterpokken zich op een of andere manier gemengd met een puist? Of zijn dit puistjes op zich?
    Een voorbeeld is dat er een groot blaasje op m'n voorhoofd zat wat duidelijk geen puist was, maar deze ziet nu ineens wit.

    Alvast bedankt,
    Joep

    Reageer
    #2

    Het zijn toch de waterpokken

    Reageer
    #3

    Top, bedankt voor het antwoord. Dan heb  ik nog een klein vraagje; ik heb ook een aantal van deze pokken in de keel zitten, en het doet ontzettend zeer. Is er een middeltje hiervoor?

    Reageer
    #4

    Daar moet je even de huisarts(enpost) voor bellen. Die kunnen daar iets voor voorschrijven.

    Reageer
    #5

    Het is weekend dus die antwoorden niet meer. Is iets vergelijkbaars ook verkrijgbaar bij een drogisterij?

    Reageer
    #6

    Daarom schreef ik huisarts(enpost). Die zijn er wel in het weekend

    Reageer
    #7

    Aha, oke. Ik zit ondertussen weer met een nieuwe vraag. Mijn ouders zeggen dat je niet mag douchen en wassen met zeep. Klopt dit?

    Reageer
    #8

    Dat idd niet verstandig

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Waterpokken als volwassene


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief