Twee vragen

  • #1

    Hallo,

    Tot mijn verbazing zag ik net toen ik over mijn hoofd voelde een kortstje. Ik heb even een foto ervan gemaakt en het zier er geel uit en is een rondje. Ik heb gisteren wel veel in de zon gezeten dus je ziet ook wat verbranding van de hoofdhuid, wat zou dit kunnen zijn? En ik had nog een vraag, want is het gek dat ik al weken lang een temperatuur heb tussen de 37,3 en 37,8? Ik meet het rectaal dus het is wel een betrouwbare uitkomt. Ik heb een bloedonderzoek gehad en daar kwam niet heel veel uit. Net gemeten en temperatuur is ook weer 37,5, vind t apart maar in mijn omgeving zoals de huisarts vind het niet zo zorgelijk.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Je temperatuur verschilt de hele dag door. Zinloos omdat dat voortdurend te meten. Je hebt geen koorts dus is er niets aan de hand. Dus huisarts en omgeving hebben gelijk. Dat is niet zorgelijk.
    Over dat korstje kan ik zo helaas niets zeggen. Daar zou je dan even mee naar de huisarts moeten gaan

    Reageer
Reageer op: Twee vragen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief