Verkleurde moedervlek door puist?

  • #1

    Goedemiddag, ik ontdekte gisteren dat een lichtbruine moedervlek plotseling ineens rood/roze is en wat dikker opgezet, en nu is er ook een wit kopje te zien. Het lijkt dus op een puist die toevallig op / onder de moedervlek is gegroeid, maar daardoor is de kleur compleet veranderd. Er is geen bruine kleur meer te zien, behalve als ik erop druk( dan is het roze tijdelijk weg en zie je het lichtbruine eronder liggen). Van het weekend was het namelijk gewoon nog een bruine vlakke vlek.

    Is dit normaal dat dit ( tijdelijk) kan verkleuren door een puist en hoe lang kan dit duren? Uiteraard schrok ik in eerste instantie omdat je bij verkleurde moedervlekken moet uitkijken, maar het lijkt dat er een plausibele verklaring voor is . Of is het handig toch even naar de dokter te gaan?

    Reageer
    #2

    Een puistje kan dat idd wel veroorzaken

    Reageer
    #3

    Oké dankjewel. Hoe lang zou deze verkleuring kunnen duren? Denk 1-2 weken? Erna moet het weer normaal zijn lijkt me

    Reageer
    #4

    Dat zou kunnen kloppen

    Reageer
Reageer op: Verkleurde moedervlek door puist?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief