Bult na botox frons en voorhoofd

  • #1

    Hallo,
    Afgelopen vrijdag heb ik botox latten zetten bij mijn voorhoofd en fronsrimpel.
    Twee dagen erna heb ik ontdekt dat als ik mijn wenkbrauwen optrek een bobbeltje kan zien.
    Is dit vocht?
    Als ik mijn wenkbrauwen ontspan zie je niets.

    Gr.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Zo ziet het eruit als ik ontspan

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Ik zou met deze vraag naar de arts gaan die de injectie gezet heeft.
    Die kan je waarschijnlijk het beste vertellen of het een normaal verschijnsel is of iets waar je mee terug moet komen.

    Reageer
    #4

    Hey heb hetzelfde afgelopen maandag frons en wenkbrauw lift laten doen en idd 3dagen later een bult.in ontspannanen staat niks alleen als k wenkbrauwen optrek.Heb je daar al een antwoord ergens opgekregen.Heb net de vraag aan de arts gesteld maar heeft nog niet geantwoord😕

    Reageer
    #5

    Hoi, ik ben benieuwd wat daarop het antwoord was van de arts en hoelanf het duurde alvorens de bult is weggetrokken? Ik heb nu namelijk ook een klein bultje na mijn behandeling van gisteren.
    Gr

    Reageer
    #6

    Na 4 dagen kreeg ik 5 bulten op mijn voorhoofd na Botox behandeling in mijn frons! Dit is geen allergie want dat komt meteen; volgens de dokter weigert mijn lichaam de botox en fillers. Heb het al 4 keer eerder gedaan bij vakkundig persoon zij is zelfs huisarts geweest.
    Precies op de plekjes waar de Botox was ingespoten. Prednison en anti biotica kuur van 5 dagen gedaan en ze zitten er nog steeds! Wat een drama dit!? Hoe lang gaan deze blijven!? Totdat de Botox is uitgewerkt!? inmiddels 4 weken verder!!!!

    Wat een drama

    Bijlagen:
    Reageer
    #7

    Hoi. Ik heb het zelfde als jou volgens mij. Doen de bulten ook zeer of gevoelig bij jou? Ik heb het gister laten doen en begrijp het al 10 jaar. Helaas mijn vorige arts ermee gestopt en nu een andere kliniek gevonden en waar ik dus bang voor was gebeurt nu ook dat er iets fout zou gaan. Ik lees dat jij er al 4. Inmiddels 5 weken er mee rond loopt pfff. Weet je al iets meer of zijn ze al verdwenen ?

    Reageer
Reageer op: Bult na botox frons en voorhoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief