Heup en huid pijn

  • #1

    Goedemorgen,

    Loop al jaren met een pijnlijke heup rond en heb daar ooit een ontsteking gehad en 2,5 week in het ziekenhuis voor gelegen. Nu kan ik daar wel mee leven want weet dat het nooit over zal gaan en heb daar een soort van vrede mee gekregen.

    Nu heb ik sinds een aantal dagen pijn in me huid op de plek ter hoogte van mijn heup. Ongeveer een plek van handgrootte en er valt voor de rest niets aan te zien. Aspirines helpen niet en de pijn is constant. Soort van branderig en prikkend gevoel de hele dag door. Heb geen koorts. Vraag me nu toch wel af wat het kan zijn en voel me er best beroerd van.

    Wat kan ik hier aan doen om het weekend door te komen?

    Alvast bedankt voor het lezen en antwoord.

    Mvg sandra

    Reageer
    #2

    De huisartsenpost bellen?
    Die kunnen bepalen of ze het nodig vinden dat je langs komt voor onderzoek of dat je bijvoorbeeld andere pijnstillers of ontstekingsremmende medicatie zou kunnen of moeten gebruiken.

    Reageer
    #3

    Net de huisartsenpost gebeld en naast aspirines en ibuprofen (wat ik beide al had genomen) helpen ze me niet verder. Moet maandag contact opnemen met me eigen huisarts omdat het al meerdere dagen zo is…

    Dank u voor het advies, ga het weekend maar rustig aan doen en afwachten.

    Reageer
Reageer op: Heup en huid pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief