Alopecia na Corona vaccin

  • #1

    Hi,

    Zou het zo kunnen zijn dat mijn alopecia areata erger geworden is na het Corona vaccin?
    Het was bijna weg maar helaas is het na het vaccin toegenomen………..

    Hoor het graag, 🙁

    Reageer
    #2

    Ik zou het helaas niet weten

    Reageer
    #3

    Precies dat..

    Lekker vaccins de wereld insturen en de eventuele bijwerkingen niet in kaart hebben.

    Reageer
    #4

    Als er een vaccin wordt gestart kan men onmogelijk alle mogelijke bijwerkingen in beeld of kaart hebben. En dat geldt overigens voor ieder medicijn. En zeker niet als de nood zo hoog is als bij het Covid vaccin

    Reageer
    #7

    Heb 4 weken geleden AstraZeneca gekregen en nu is mijn rechter slaap haast volkomen haarloos - een bezoek aan de kapper van Jeff Bezos dringt zich dan ook op.

    Woon in een ver land waar de gezondheidszorg niet vergelijkbaar is als in NL, dus heb me niet laten onderzoeken, maar uit wat ik vind op het internet blijkt dat ik een behoorlijk zware Alopecia Areata heb (dus niet zo'n kaal Euromuntje, echt de hele zijkant).

    Maak me er geen al te grote zorgen en heb er verder ook geen last van, al is leuk natuurlijk anders.

    Indien mensen zijn die ook symptomen hebben gekregen na een covid vaccinatie of weet hebben van een degelijke publicatie hierover, dan hoor ik het graag via deze weg. Ben 55 jaar en buiten de typische haaruitval op de kruin, had ik tot over een paar weken een perfecte scalp. Vind het dan ook uiterst verdacht dat de problemen opduiken vlak na een covid vaccinatie.

    Reageer
    #8

    Hai
    Zal je vertellen bij mij is me haaruitval begonnen na me eerste vaccin.
    Me rechterslaap en nu me linkerslaap worden kaal.
    Heb me bloed laten test len en daar kwam niks raars uit.
    Vind het maarvgek.
    Heb enorm haarverlies en heb geen oplossing
    Deze week terug naar de huisarts.
    Ben 37 jaar en dit nog nóóit gehad eerder

    Reageer
    #9

    @Peter888444: haast identiek dezelfde symptomen als bij mij 🙁 Vermits ik me vrijwel meteen heb kaalgeschoren (valt overigens reuze goed mee!) weet ik niet zeker of het bij mij is overgeslagen naar mijn linker slaap, maar ik denk van wel (er valt daar immers niet veel te scheren).

    Vreemd dat er op het net amper iets over terug te vinden is, blijkbaar is het 'not done' om mensen bang te maken voor de eventuele bijwerkingen van een coronaprik...

    Reageer
    #10

    Hier hetzelfde, nog nooit last van gehad. Een week na mijn 2e astra vaccinatie de eerste kale plekkem gevonden. Nu bijna kaal, binnen een half jaar.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #11

    Beste bij mij is alopecia begonnen twee weken na vaccinatie
    Heb het nooit gehad en nu ben ik kaal aan het worden
    Daarbovenop heb ik psoriasis gekregen aan mijn handen sinds het vaccin

    Reageer
    #12

    Ik kwam er 4 weken na de 2e vaccinatie achter.Eerst 1 plek nu al 3 plekken.Fijn dat ik nu weet dat er meer mensen last van hebben.(Niet fijn voor jullie.)Ook al blijft het gissen of het echt van het vaccin komt.Ik heb het wel gemeld bij lareb.En inderdaad je vind er heel weinig over op internet.

    Reageer
    #13

    Ik heb Pfizer gehad en na mijn 2de vaccinatie begin augustus is mijn haar beginnen uit te vallen. Nu zit ik met een grote kale plek aan de achterkant van mijn hoofd. Ik ben midden 40, vrouw en heb dit nooit eerder gehad. Volgens dokter beginnen mijn haren terug te groeien en is het niet uit te sluiten dat dit een reactie op vaccin is geweest. Maar zekerheid zal ik nooit krijgen….

    Reageer
    #14

    Mijn dochter van 12 heeft ook alopecia sinds haar coronavaccinatie (Pfizer) in september. Ze krijgt al meerdere kale plekken. Hopelijk groeit het haar weer terug.

    Reageer
    #15

    Bij mij net hetzelfde. Intussen 6 maanden na mijn eerste prik volledig kaal. Had ik liever eerder geweten! Ik hoop dat het zich hersteld.

    Reageer
    #16

    Hier nog iemand die na vaccinatie last heeft van zeer extreme haaruitval... Ik had een mooi bos haar, waar nu nog maar 1/3 deel van over is (misschien zelfs 1/4 deel). En het uitvallen van mijn haar is helaas nog niet gestopt... De kapster heeft er al ruim 20cm af moeten halen.

    Ik hoor en lees nu steeds meer over haaruitval na vaccinatie. Ook zijn er inmiddels meldingen gedaan bij Lareb. Wat zijn jullie gedachten over het nemen van een 3e vaccinatie?

    Reageer
    #17

    Ja moeilijk , ik twijfel of ik de booster zal nemen.4 weken na mn 2e inenting ontdekte ik een kale plek diagnose:alopecia areata.(en dan weet je niet zeker of het van de vaccinatie komt, maar ik denk het wel.voelde me verder ook niet superfit na de 2e prik..nu paar maand verder mijn energie wel weer terug.normaal voor de prik was ik superfit nooit ergens last van.)

    Reageer
Reageer op: Alopecia na Corona vaccin


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief