Insectenbeet rode jeukende bulten

  • #1

    Hallo, ik beb wezen wandelen in eeb natuurpark met korte broek. De volgende dag had ik jeugende benen en wel geteld 40 bultjes op m'n benen. Ik denk dat het gewoon muggenbulten zijn, maar ze zien er meer heftig uit dan een normale muggenbult. Ze jeuken enorm, iemand tips of die weet wat het is? (Heb er een foto van 1 enkel bij gedaan)

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Koelen en morgen even naar de dokter

    Reageer
    #3

    Hoezo de dokter als ik u vragen mag? Zijn het niet gewoon muggenbulten?

     

    Reageer
    #4

    Hoezo de dokter als ik u vragen mag? Zijn het niet muggenbulten?

     

    Reageer
    #5

    Hey,

    Hier op het forum zijn geen artsen aanwezig om je foto te bekijken en ook niet 24/7 iemand van het beheer om antwoord te geven. Je moet soms dus gewoon een tijdje wachten tot je antwoord krijgt, je topic "uppen"  heeft dan ook geen enkele zin.

    Als de moderator je gister het advies heeft gegeven je huisarts te bellen, had je dat beter dus gewoon vanmorgen even kunnen doen. Dan ziet het er naar zijn mening uit als iets wat door een arts beoordeeld moet worden. En dus niet als "gewone" muggenbeten maar bijvoorbeeld een allergische reactie daar op. Maar dat zal door een arts onderzocht moeten worden.

    Groetjes Suzan

    Reageer
Reageer op: Insectenbeet rode jeukende bulten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief