Wratje

  • #1

    goedenavond!

    ik heb al ik weet niet hoelang een wratje onder mijn grote teen (links). Deze is waarschijnlijk ooit tijdens het schoolzwemmen ontstaan. Was destijds ongeveer 8-10 jaar en ben nu 21.

    ik heb er best vaak aan lopen kloten, als ik helemaal platvijlen en las online dat dit kan helpen. Stoor mij er niet aan. Voel af en toe wat, maar of ik nou last ervaar? Nee. Ben het gewend.

    door schaamte en mijn nietsnut van huisarts wil ik niet langs. Heb ooit door een vriendinnetje een wratje op mijn elleboog gehad, nou, bij mijn moeder kan ik ook niet aankloppen haha.

    nu heb in er best vaak per ongelijk aangezeten en na al die jaren zal je vast een ander wratje verwachten; alleen ontstaat er niets. Toevallig raakte ik hem net aan en heb gelijk mijn vinger goed gewassen en ontsmet, maar als na al die jaren niets ontstaat, is hij dan nog wel actief? (Zie bijlage voor de wrat)

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    De wrat is er toch nog? ja dus

    Reageer
Reageer op: Wratje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief