Witte korreltjes in haar en jeuk.

  • #1

    Ik heb sinds een traumatische ervaring veel last van haaruitval. De haarwortels op de uitgevallen haren zijn meestal wit en aanzienlijk kleiner dan de haarwortels die ik ken. Dit voorval is ondertussen al bijna 10 maand geleden. Ook heb ik bijna constante jeuk aan mijn hoofdhuid, niet overal maar op specifieke plaatsen. Ook vind ik in men haar geen schilfers maar witte korreltjes(heel af en toe een schilfertje maar dit was vroeger ook al). Ik ben 19 jaar. Kan iemand mij helpen?

    Reageer
    #2

    Dat zijn klachten waarmee je dan toch even naar de huisarts moet gaan

    Reageer
    #3

    Ik heb een afspraak bij een dermatoloog. Maar het vroegste was pas binnen 2 maand. Toch bedankt om te reageren!

    Reageer
    #4

    Ik zit met hetzelfde probleem en heb via de huisarts medicijnen voor exzeem in mijn oren, tijdens een gesprek met de huisarts zei ik dat ik ook erge jeuk en kleine korreltjes op mijn hoofdhuis had. Dezelfde medicijn zou ook goed zijn voor mijn hoofhuid. Levocetricine is de naam en het help uitstekend hiervoor ik heb minder tot geen jeuk meer op mijn hoofd.

    Reageer
    #5

    Lang zo min mogelijk aan mijn hoofdhuid gezeten omdat krabben slecht zou zijn maar de jeuk was in 1 keer over nadat ik alle korreltjes uit mijn hoofdhuid had gewreven en gekrabd en verwijderd.

    Voorstadium van gerstekorreltjes? In haarzakjes opgehoopte zeepresten/ conditioner/ versteviger/ talg? Ik weet het niet maar hierna steeds mijn haar na het wassen goed uit-gespoeld, nagespoeld met water waarin een scheut appelciderazijn gegoten is en nergens meer last van!

    Reageer
Reageer op: Witte korreltjes in haar en jeuk.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief