Rode bultjes, kan dit een allergische reactie zijn?

  • #1

    Deze week zag ik rode bultjes verschijnen op mijn schouder en later ook op mijn buik en rug. Inmiddels zitten ze ook in mijn nek. Wat zijn dit voor bultjes? Online kom je allerlei verhalen tegen en ik begin me er zorgen over te maken. Kan dit een allergische reactie zijn op bijvoorbeeld nieuw badschuim? Of lijken het eerder insectenbeten, zoals van bedwantsen, of iets heel anders?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Het lijkt op een allergische reactie. Ga ermee naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Dank voor uw reactie. Ik heb ook primula's in huis gehaald, dus dat zou het wellicht ook kunnen zijn. Die staan inmiddels buiten en ik bel morgen de huisarts even.

    Reageer
    #4

    Beste Josephine,

    Weet u al wat het is?
    Ik heb namelijk precies de zelfde bultjes die opeens ook over mijn hele romp verschijnen.
    Zou me erg helpen!

    Met vriendelijke groet,
    Sven

    Reageer
    #5

    @Sven Het advies aan de ts was de huisarts er naar te laten kijken. Dat zal voor jou dan ook de verstandigste optie zijn.
    Jou bultjes kunnen op die van haar lijken,maar alleen een arts kan vaststellen of dat ook daadwerkelijk zo is. Je zou dus zo een verkeerd behandel advies kunnen krijgen....

    Reageer
Reageer op: Rode bultjes, kan dit een allergische reactie zijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief