Haaruitval Aziatisch haar

  • #1

    Hallo,

    Iemand die ik ken met Aziatisch (chinees) haar heeft last van haarverlies, het zijn geen grote stukken, maar je ziet wel meer dan het gemiddelde haar op de vloer. Ze heeft bloed laten afnemen, de bloedwaarden waren goed met uitzondering van een beetje vitamine D tekort, waarvoor ze nu al jaren vitaminesupplementen slikt.

    Ze staat positief in het leven en heeft geen stress, fysiek is ze helemaal in orde. Haar zusje en andere familieleden hebben hier geen last van. Ze heeft verschillende shampoos met natuurlijke ingrediƫnten gebruikt, niets lijkt te helpen.

    Herkent iemand zich hierin en wat zouden we we nog proberen?

    Reageer
    #2

    Ze zou daarmee naar een dermatoloog kunnen gaan. Verwijzing via de huisarts

    Reageer
    #3

    Kan te maken hebben met insulineresistentie en tekorten aan voedingsstoffen. Een complementair genezer zou nader advies kunnen geven. Bij gebruik van magnesium beter ook zorgen voor magnesium en voldoende vitamine A en K. Verder is vitamine B ook belangrijk voor je haar.

    Reageer
Reageer op: Haaruitval Aziatisch haar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief