Zoveel mogelijk los huid voorkomen.

  • #1

    Hallo lezers,

    Ik ben dus veel te dik en heb eindelijk besloten er iets aan te gaan doen. Nu houd ik rekening met los huid ik heb namelijk al striae ik vroeg me echter af hoe ik het zoveel mogelijk kon beperken.

    Krachttraining en langzaamafvallen weet ik inmiddels al.

    Ik moet zo een 35kg kwijt om op een gezond gewicht te komen en ben 23jr mocht dat relevant zijn.

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Als ik jou jou was, zou ik dit onder begeleiding van een trainer gaan doen die ook verstand heeft van voeding of samen werkt met een diëtist of voedingsdeskundige.  Dan weet je zeker dat je tijdens het afvallen wel de juiste voedingsstoffen binnen blijft krijgen en je lichaam niet over vraagt,waardoor je blessures kunt krijgen. Simpelweg krachttraining is niet voldoende, je moet de verbranding in je lichaam op gang gaan krijgen. Als je nu minder gaat eten en flink gaat trainen, gaat je lichaam juist alles opslaan omdat het bang is tekort te komen. Je zou eens bij sportscholen kunnen informeren of er een trainer werkt die je kan helpen hierbij. Want ook mentaal denk ik dat een steuntje in de rug heel fijn zal zijn en terugval kan voorkomem als je het even moeilijk hebt.

    Heel veel succes, groetjes Suzan

    Reageer
Reageer op: Zoveel mogelijk los huid voorkomen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief