Pechtiën ?

  • #1

    zijn dit pechtiën maak me nog al zorgen
    Mvg charissa

    Reageer
    #2

    Bedankt alvast mvg charissa

    Upload fouten:
    1. 159514442911910667346499614519.jpg: File is empty. Please upload something more substantial. This error could also be caused by uploads being disabled in your php.ini file or by post_max_size being defined as smaller than upload_max_filesize in php.ini.
    Reageer
    #3

    de foto gaat lastig

    Bijlagen:
    Reageer
    #4

    Hoi,

    Volgens mij lijken dit meer op muggenbultjes of pukkeltjes. Petechiën zijn veel kleinere puntjes. En wat je in je andere topic schrijft dat je bang bent voor bloedvergiftiging na je tandarts bezoek, dan zou je eerst een ontsteking in je mond krijgen. Geen bultjes op je arm. En een ontsteking in je mond zou je echt wel voelen,want dat doet erg veel pijn. Ik hoop dat je je wat geruster voelt,

    Groetjes Suzan

    Reageer
    #5

    hoi suzan

    Bedankt voor uw reactie

    Ik heb ook een ontsteking in me mond

    De wond was gaan ontsteken

    Vandaar dat ik er bang voor ben

     

    Mvg charissa

    Reageer
    #6

    Hoi,

    Dan zou je daarmee naar de tandarts of huisarts kunnen gaan. Om de ontsteking open te laten maken zodat de troep eruit kan en de wond gespoeld kan worden. En die zou ook kunnen beoordelen of je eventueel antibiotica nodig zou zijn.

    Maar de bultjes op je arm staan daar los van hoor, als de ontsteking in je mond naar binnen zou slaan,krijg je een dikke kaak en wang. Als je het niet vertrouwt,gewoon even de huisartsenpost bellen en om raad vragen.

    Groetjes Suzan

    Reageer
    #7

    hoi suzan

    Bedankt voor de info

    Hij is afgelopen woensdag opengemaakt en moet spoelen met een spuitje perio aid en heb antibiotica

    Me kaak voelt wel dik

     

    Mvg charissa

    Reageer
    #8

    Hey

    Als er een wond zit,is het normaal dat het wat dikker wordt, je lichaam is de ontsteking aan het opruimen. Goed blijven spoelen,zodat het open blijft.

    Als de wond dicht gaat en je het idee hebt dat er toch nog prut in zit, kun je beter wel even weer naar de tandarts of dokter gaan.

    Groetjes Suzan

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Pechtiën ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief