Nat haar kammen

  • #1

    Hallo ik heb een vraag ik ben een jongen van 14 jaar en om me haar in model te krijgen kam ik het altijd na douchen dus dan is mijn haar nat. Soms krijg ik dan een beetje pijn als ik me haar naar achter kam (ik gebruik een wijde kam) maar ik had gelezen dat je nat haar helemaal niet mag kammen. Geldt dat alleen voor meisjes of ook voor jongens? want ik veel jongens nat haar kammen maar is die pijn als ik het naar achter kam door dat of niet?

    Reageer
    #2

    Hey,

    Ik ben een vrouw en ik kam/borstel  mijn hele leven mijn haar al nat! Ik heb lang haar met vrij veel krul en nat na het wassen is de enige manier om er een kam doorheen te krijgen?

    En mijn vriend kamt ook na het wassen zn haar nat in model.

    Allebei hebben we een volle bos,dus dat dat niet niet goed zou zijn,lijkt mij een fabeltje.

    Misschien is je kam wat te scherp of kam je te hard dat het pijn doet?

    Groetjes Suzan

    Reageer
    #3

    Je kunt je haar rustig nat kammen, tenzij je erg lang haar hebt. Dan zou je er klachten van kunnen krijgen

    Reageer
    #4

    Dan kun je het met je vingers ontwarren, als je er maar niet aan gaat trekken?

    Reageer
    #5

    Oke bedankt voor de reacties! Het is soms gewoon lastig om als ik mijn haar was in de wasbak dan hangt mijn haar voorover en dan als ik het naar achter wil kammen doet het soms pijn omdat haartjes niet mee willen werken. Maar ik kam het dan gewoon heel voorzichtig door dus dat zou dan geen probleem moeten zijn toch?

    Reageer
Reageer op: Nat haar kammen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief