Moedervlek

  • #1

    Ik heb een moedervlek van ongeveer een centimeter op mijn buik. Hij doet geen pijn en ik heb er ook geen klachten van, alleen nu heb ik het idee dat er een klein iets groeit aan de onderkant van de moedervlek. Dit is overigens niet de laatste tijd maar al wel een tijdje zo dat dat er zit. Voor 3 à 4 weekjes terug heb ik alle moedervlekken laten controleren, iets wat ik jaarlijks doe. Deze moedervlek is dus ook bekeken. Nu zag de arts niets opvallends, anders had ze het wel gezegd. Maar ik kan het idee niet loslaten dat ik vergeten te zeggen ben wat ik hier zeg. Als het iets kwalijk was geweest had ze het dan wel gezegd? Ze zei wel houdt veranderingen in de gaten..  Is er een reden tot bezorgdheid omdat ik vergeten te zeggen ben dat ik het idee heb dat iets aan het groeien is? Het is niet zo dat het drastisch veranderd is. Ik hoor het graag want ik ben een persoon die zich daar snel druk om maakt.

    Reageer
    #2

    De huisarts zou dat ongetwijfeld wel hebben opgemerkt en er iets van gezegd hebben

    Reageer
    #3

    Wanneer dat kleine iets verder groeit of er andere veranderingen zijn, ga je gewoon weer terug naar de huisarts.

    Blijkbaar zag de huisarts nu niks verdachts aan de plek.

    Verandering wil ook niet zeggen dat het gelijk mis is. Maar is wel een reden om de vlek verder te onderzoeken. Hou en dus gewoon in de gaten. Af en toe een foto maken kan hierbij goed helpen.

    Gr, Thea

    Reageer
Reageer op: Moedervlek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief