Kleine wratjes in schaamstreek

 • #1

  Goedendag,

  Ik heb sinds kort een aantal wratjes (rond de 1mm) in mijn schaamstreek. Deze lijken zich te verspreiden naarmate ik mij vaak scheer, wat ik vaak doe en ik ook verdenk als veroorzaker. De meesten zitten helemaal onderaan de schacht van mijn penis, hetgeen waar ik mezelf ook het vaakst in snij tijdens het scheren, vandaar mijn verdenking. Genitale wratten lijkt mij niet het geval aangezien ik en mijn vriendin al meer dan een jaar onveilig seks hebben en geen van beide een soa meedraagt, alleen wordt ik er wel panisch door. De foto is een close-up van een paar wratjes indien iemand dit kan identificeren zou het fijn zijn, een oplossing er tegen zou ook aangenaam zijn. P.S, de wratjes komen alleen voor in de schaamstreek waar de haren zitten, en waar ik mezelf ook dus scheer, nergens anders.

  Met vriendelijke groet,

  Reactie
  #2

  Het HPV virus kan al veel langer aanwezig zijn voordat er dan ook wratten ontstaan. Ga naar de huisarts. Het lijken inderdaad wratten.

  Reactie
  #3

  Vind het wel apart, aangezien ik het altijd veilig heb gedaan voor mijn huidige vriendin, en ik het niet van mijn huidige vriendin heb (moeten) krijgen.

  Reactie
  #4

  En? Al naar de huisarts geweest. Ik heb je foto bekeken en het lijkt verdomd veel op hetgeen wat ik afgelopen week ook heb ontdekt. Ben dus benieuwd naar de uitslag.

  Gr.

  Anoniempje

  Reactie
Reageer op: Kleine wratjes in schaamstreek
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief