Kleine wratjes in schaamstreek

  • #1

    Goedendag,

    Ik heb sinds kort een aantal wratjes (rond de 1mm) in mijn schaamstreek. Deze lijken zich te verspreiden naarmate ik mij vaak scheer, wat ik vaak doe en ik ook verdenk als veroorzaker. De meesten zitten helemaal onderaan de schacht van mijn penis, hetgeen waar ik mezelf ook het vaakst in snij tijdens het scheren, vandaar mijn verdenking. Genitale wratten lijkt mij niet het geval aangezien ik en mijn vriendin al meer dan een jaar onveilig seks hebben en geen van beide een soa meedraagt, alleen wordt ik er wel panisch door. De foto is een close-up van een paar wratjes indien iemand dit kan identificeren zou het fijn zijn, een oplossing er tegen zou ook aangenaam zijn. P.S, de wratjes komen alleen voor in de schaamstreek waar de haren zitten, en waar ik mezelf ook dus scheer, nergens anders.

    Met vriendelijke groet,

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Het HPV virus kan al veel langer aanwezig zijn voordat er dan ook wratten ontstaan. Ga naar de huisarts. Het lijken inderdaad wratten.

    Reageer
    #3

    Vind het wel apart, aangezien ik het altijd veilig heb gedaan voor mijn huidige vriendin, en ik het niet van mijn huidige vriendin heb (moeten) krijgen.

    Reageer
    #4

    En? Al naar de huisarts geweest. Ik heb je foto bekeken en het lijkt verdomd veel op hetgeen wat ik afgelopen week ook heb ontdekt. Ben dus benieuwd naar de uitslag.

    Gr.

    Anoniempje

    Reageer
    #5

    Ik herken het ook. Bij mij is dit ook begonnen nadat ik mij gesneden heb tijdens het scheren in mijn schaamstreek. Iedere keer met scheren haal ik het weer open en er zijn de laatste tijd enkele wratjes bijgekomen.

    Het kan geen soa zijn, ik heb al 6 jaar een vaste relatie en een soa begint niet na een sneetje met scheren.

    Ik ben eerlijk gezegd ook wel nieuwsgierig naar de uitslag.

    Is hier iets aan te doen?

    Reageer
    #6

    Dit heb ik gisteren ontdekt.

    Doe pijn als ik er aan kom.

    Wat zou dit zijn?

    Bijlagen:
    Reageer
    #7

    lijkt op een ontstoken talgkliertje

    Reageer
    #8

    Merci voor snel antwoord

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    wat is de uitslag wat die bultjes zijn? Wratjes?

     

    Reageer
    #10

    Waarom denkt men dat als je seksueel gemeenschap hebt met een ander dat je 100% geen SOA’s kan oplopen nou ik kan je vertellen 100% dat dat niet het geval is HPV kan je ook krijgen als je met condoom gemeenschap hebt het kan heel lang in je bloed lichaam zitten het kan zelfs gewoon blijven in je lichaam wanneer jou lichaam wat minder weerstand heeft kant dat zomaar opeens komen en kan paar maanden tot 2 jaar dan zou je lichaam het meeste moeten opruimen MAAR kans is groot dat het virus ook blijft

    Reageer
    #11

    Sorry ik bedoelde gemeenschap met condoom

    Reageer
    #12

    Ik heb ook hetzelfde probleem. Al denk ik niet dat het een soa is in mijn geval want ik ben 18 en ik heb nog nooit geslachtsgemeenschap of iets in die aard gedaan...

    Reageer
    #13

    Das een soa, wratten door hpv

    Reageer
    #14

    Ik heb deze foto recent even gemaakt omdat ik het langere tijd al niet vertrouw slash me er niet op mijn gemak bij voel. Is dit hetzelfde met blaasjes door het scheren? Het lijkt ook een beetje op te gaan als ik er langs kom. Ze begonnen klein en lijken er gedurende de tijd vordert steeds een beetje meer te worden. Ik onderhoud mezelf goed en douche bijna dagelijks. Ik scheer mij meestal eens in de 2.5 a drie weken, dus echt niet te vaak. Kan iemand mij helpen? als ik er niet uitkom bezoek ik de huisarts. Hulp of advies zou ik enorm waarderen.

    Bijlagen:
    Reageer
    #15

    Het lijken toch wratjes. Ga ermee naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Kleine wratjes in schaamstreek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief