erge haaruitval tot dun

 • #1

  wat zijn de oorzaken van erge haaruitval tot doorzichtig dun haar als man? Het wordt steeds erger.

  Reageer
  #2

  Het kan een hormonale kwestie zijn, of een aandoening zoals alopecia. Ga me de klachten naar de huisarts

  Reageer
  #3

  Hoi bedankt voor je reactie,

  alopecia kan het niet zijn want niemand in me familie heeft dat, waarschijnlijk zal het eerder met hormonen te maken hebben,

  Reageer
  #4

  Dat niemand in de familie alopecia heeft, is geen garantie om het niet te krijgen

  Reageer
  #5

  Sinds een jaar zie ik gigantisch veel mannen in rap tempo kalend worden. Dit komt samen met een nieuwe wifi frequentie; namelijk 5Ghz wifi(niet de 5g masten), en dit heeft invloed op zowel huid als haar, en verouderd het uiterlijk in rap tempo Artsen zijn hier nog niet van op de hoogte. Ik denk dat veel huisartsen worden overspoelt door dit soort klachten, maar de oorzaak niet kunnen vaststellen.

  Het gaat dus om 5Ghz wifi - die kun je uit zetten en de gewone (2,45Ghz) blijven gebruiken. Mannen met erfelijke kaalheid, die jarenlang langzaamaan kalend werden zullen hevige haaruitval ervaren. Zeker het laatste jaar.

  Er moet gekeken worden naar langdurig gebruik van Laptop/Pc/Tablet dat is verbonden met 5Ghz. Soms staan deze zelfs nog 's nachts aan waardoor de haaruitval constant is.

  Er is nog te weinig onderzoek naar de effecten hiervan. Er moet op worden gehamerd door de vereniging huisartsen.

  Reageer
  #6

  @Anoniem, kan te maken hebben met je voedingspatroon, tekorten aan voedingsstoffen en een teveel omzetting van testosteron in DHT. Voor dit laatste kan saw palmetto helpen. Veel mensen hebben ook een tekort aan zink en andere stoffen, wat van invloed is op je hormonen en ook je haargroei.

  Reageer
Reageer op: erge haaruitval tot dun
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief