Purpura

  • #1

    elke avond voordat ik naar bed ga, controleer ik altijd mijn huid en kom de afgelopen dagen regeltig rode stipjes tegen. Heb zelf de meningokokken inenting gehad omdat ik mij daarvoor druk maakte over een besmetting. Nu dat ik mij daar niet meer zo druk om maak haal ik mij andere senarios in het hoofd (bloedvergiftiging door iets anders of leukemie) -> zie bijlage voor een voorbeeld van de stipjes (bron: google). Op internet staat dat zulke stipjes enkel ontstaan na braken of huilen in het gezicht, maar ik krijg ze overal alleen niet in mijn gezicht. Sommige zijn soms iets groter en iets meer paars. Zit zelf ook helemaal onder de littekens omdat ik doordraai als ik die plekjes zie.

     

    Nu wil ik dus een afspraak maken voor een bloedtest zodat ik mij helemaal geen zorgen meer hoef te maken als er niets bijzonders uitkomt, maar naar welke soort test moet ik dan vragen?

     

    hoop op een reactie....

     

    mvg

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Dat moet je met je huisarts bespreken. Ik denk wel dat het dan ook goed is om een verwijzing voor een psycholoog te vragen.
    Het lijken overigens eerder stipjes door een irritatie

    Reageer
Reageer op: Purpura


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief