Flapje op hoofdhuid

  • #1

    Ik heb al een jaartje of anderhalf (waarschijnlijk langer) een klein rood huidbultje van ik schat een halve centimeter in doorsnee op mijn hoofdhuid. Het is duidelijk rood van kleur maar sinds ik het ontdekte is het niet gegroeid. Het is zeg maar een soort flapje, ik kan het bij wijze van spreken beetke optillen, dus het zit niet helemaal aan mijn hoofdhuid vast. Toen ik het ontdekte vonden mijn ouders en ik het geen reden om naar de huisarts te gaan. Sinds een paar weken heb ik last van hypochondrie, en nu is het bultje aan de beurt om me zorgen over te maken ๐Ÿ™ want de combinatie van hoofdpijn door de stress, het bultje, en het feit dat het bultje sinds een paar dagen gevoelig is (doordat ik er steeds met mijn ijskoude klauwen aanzit) resulteert namelijk in de 'hypochondrische diagnose' hersentumor ๐Ÿ™ aangezien ik natuurlijk weer ergens heb gelezen dat hersentumoren angst veroorzaken, en ik bijna in de angst kan zwemmen, maakt dat het alleen maar erger.

    Ik heb volgende week mijn periodieke geruststellingsafspraak bij de huisarts, maar aangezien ik dit weekend ook nog wil slapen, is dit erg? (Kuch kuch Tandor)

     

    Als het helpt, ik ben 15 jaar en ben helemaal aan het puberen. Kan het daar door komen?

    Reageer
    #2

    Ik zou me daar toch echt geen zorgen over maken. Misschien is het een vetbultje of een wratje.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de geruststelling!

    Reageer
Reageer op: Flapje op hoofdhuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief