Afgebroken stukken haar bovenop hoofd! Help?!

  • #1

    Hoi allemaal,

    omdat ik me geen raad meer weet vraag ik jullie om hulp. ik heb van mezelf erg donkerblond haar en heb me haar vaak laten bleken. Eerst altijd highlights, daarna ben ik heel mijn haar gaan ontkleuren. Dit heb ik 3 keer gedaan in totaal als ik me niet vergis. De een na laatste keer toen ik bij me kapster was had ze me uitgroei donkerder geverfd (balayage gecreëerd eigenlijk) omdat ik toe was aan iets anders, helaas vond ik dit toch niet zo goed bij me passen en wou ik terug naar weer helemaal lichtblond. Dus een aantal dagen later was ik terug. Ze twijfelde of ze het wel moest doen want ik had al wat korte afgebroken plukjes maar die vielen niet zo op. Ze besloot het toch te doen en helaas ging dit helemaal fout, ik ben erg veel haar kwijtgeraakt omdat veel is afgebroken, heb nu dus bovenop mijn haar waar eerst de korte afgebroken plukjes waren, dikke, grote stukken die afgebroken zijn. Ook is me haar ontzettend dun geworden nu. Ik baal echt zo ontzettend.. ik kan me haar niet meer los dragen, alleen in een staart of de bovenhelft vast maar ook dit is zo lastig om netjes te krijgen. Gebruik heel veel haarlak en gel om het te verbergen maar dit is natuurlijk helemaal niet goed voor me haren. Ik weet niet wat ik moet doen.. het gaat eeuwen duren tot deze plukken lang zijn en extensions heeft geen zin want de plukken zitten echt bovenop mijn hoofd, heel opvallend dus. Kan iemand mij helpen? Tips/advies is welkom.

    Liefs.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Ik denk dat hier weinig aan te doen valt. Het zal een kwestie van tijd zijn voor het weer langer groeit.

    Reageer
    #3

    Hey

     

    Ik heb juist hetzelfde.  Al mijn haar van boven is afgebroken allemaal korte stukjes. Dit is zo erg, je kan er niets aandoen gwn terug laten groeien. Ik heb momenteel extensions maar het helpt niet echt veel want je ziet het nog steeds.

     

    1 tip laat het gwn rusten en niet meer kleuren.!!

    Reageer
    #4

    Hoi,

    omg ik heb precies het zelfde maar kwam door permanent en had mijn haar geblondeerd maar niemand had me vertelt permanent op een geblondeerd haar erg slecht is, maar er valt idd weinig te doen, probeer hair jazz shampoo en vit zoals biotine die versnelt een beetje je haargroei, heel veel succes

    gr, asar

    Reageer
    #5

    Amaai kheb juist hetzelfde. Ik heb het teveel keer na elkaar gekleurd en wou allemaal verschillende kleuren. Enfin ik ben blij dit te kunnen lezen, want ik was bang dat het een ziekte of zo zou zijn. Alleen groeit het niet echt terug en gaat dit zo traag. Aks iemand goeie middeltjes kent zou fijn zijn. En nog een vraagje kleuren jullie je haar dan nu nog en hoelang hebben jullie gewacht met opnieuw kleuren?

    Reageer
    #6

    @Nathj82 Verfstoffen trekken ook in je huid en komen in je lichaam terecht. Kan dus zaak zijn om je lichaam te ontgiften. Zou het even laten groeien zonder iets erin. En dan kijken of je nog wel kleur in je haar wil. Er zijn ook natuurlijke verven, die minder belastend zijn voor je haar en lichaam. En als je goed voor de binnenkant zorgt, met goede voeding en voedingssupplementen, wordt je haar van nature mooier.

    Reageer
Reageer op: Afgebroken stukken haar bovenop hoofd! Help?!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief