Uit het niets windje op arm

  • #1

    Ik werd afgelopen vrijdag wakker met een al brandend gevoel op mijn elleboog en er leek een kleine blauwe plek te zitten (ik was echt net wakker dus ik kan het verkeerd gezien hebben) later op de dag tijdens het werk begon het ineens enorm te branden zoals een schaafwond dat zou doen.
    Nou keek een collega ernaar en die heeft me flink bang gemaakt omdat hij zei dat ik er even naar moest laten kijken bij een arts.
    Daarna heeft onze bhv'er even gekeken en hij zei dat zijn vrouw ooit precies zo'n plek had en het hoogstwaarschijnlijk gewoon een schaafwondje is. Maar ik heb me helemaal geen pijn gedaan aan mijn arm voor zover ik weet. Ik werd er vrijdag mee wakker.

    Sorry voor de vieze strepen om de wond heen. Ik heb heel vaak schone pleisters opgedaan. Er kwam niet heel veel van de wond af maar het idee van vaker een pleister wisselen vind ik wat fijner.
    Zo ziet de wond er nu uit.
    Het lijkt trouwens alsof er verdikkingen op het wondje zitten maar dat is niet zo.
    Het is helemaal vlak

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Het lijkt toch inderdaad op een schaafwondje

    Reageer
Reageer op: Uit het niets windje op arm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief