Abces

  • #1

    Ik heb sinds een week een abces op mijn bil. Tweemaal bij dokter geweest. De eerste keer heeft de dokter er een beetje pus uitgeknepen, verder gezegd dat ze vond dat ik gezond genoeg was en dat het best was geen ab te gebruiken, dat het vanzelf zou genezen maar wel even zou duren. Tweede maal heeft de dokter en niets meer uitgeknepen omdat het mooi toe was en “georganiseerd” leek dus die zei dat het best was er niet aan te komen en vanzelf te laten over gaan zonder ab. Ze hebben beiden wel de etterbol gevoeld. We zijn nu enkele dagen verder en ik heb niet de indruk dat het érger geworden is, maar ook niet echt beter. Er komt geen etter uit, de wonde is mooi toe, etter blijf ook op z’n plaats maar het staat enorm gespannen natuurlijk en ik kan eigenlijk gewoon niet zitten. Ik vraag mij nu wel af hoe lang dit gaat duren? Ik bedoel, is het de bedoeling dat ik dagen/weken niet kan zitten? Ik lees overal dat het net beter gaat als de etter eruit is, maar ze willen me geen ab geven noch zien ze het nut in van een incisie blijkbaar. Waar en wanneer gaat die etter dan uiteindelijk naartoe? Ik ben helemaal pro het niet-onnodige gebruik van ab. Maar dit is enorm vervelend. Ik heb zelf geen koorts ofzo, maar die harde bobbel op mijn bil maakt het mij nu echt onmogelijk dingen op normale wijze te doen en ik vraag mij af wanneer dit nu op natuurlijke wijze geneest en waar die etter naartoe gaat?

    Reageer
    #2

    Ik zou toch maar teruggaan naar de huisarts. Zoals je het verteld lijkt het toch op een abces.

    Reageer
    #3

    Maar ze hebben beiden gezien en bevestigd dat het een abces is. Alleen willen ze dus niet prikken noch ab geven, ze willen het vanzelf laten genezen, maar ik vraag me af hoe lang het duurt en of het wel mogelijk is om dit vanzelf te laten genezen, vooral omdat ik overal lees dat er zonder dat genezing niet mogelijk is zonder dat de etter eruit is. Hoe lang duurt het dan bij zo’n natuurlijke genezing eer dat eruit is, en waar gaat het naartoe? Is het überhaupt mogelijk?

    Reageer
    #4

    Het is nog maar de vraag of het zomaar vanzelf geneest...

    Reageer
Reageer op: Abces


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief