pijn in mijn armen na het niezen

  • #1

    Hallo,

    Ik krijg sinds een tijdje als ik nies een ontzettende pijn in mijn armen. Dat trekt een aantal seconden door mijn bovenarmen en is echt vrij hevig. Daarna trekt het ook vrij snel weer weg maar voelen mijn armen nog een tijdje zwaar aan en zijn ook gevoelig. Wat kan dit veroorzaken? Het gebeurt ook niet altijd bij het niezen maar wel vrij regelmatig.

    Reageer
    #2

    ik heb dit ook wat is het?

    Reageer
    #3

    Als je niest dan trekken je arm- en borstspieren eventjes heel kort maar krachtig samen waardoor zenuwen eventjes knel komen te zitten. Die vinden dat niet fijn en geven een elektrisch signaaltje af aan het auwcentrum van je hersenen. En dat voel je dus. Het is geen hartaanval oid.

    Reageer
    #4

    Laat je nakijken op een mogelijke hernia in de nek, bij het niezen wordt er een grote druk uigeoefend waarbij de hernia stevig aandrukt tegen de ruggemerg.

    Reageer
    #5

    Ik had het vandaag voor het eerst. De eerste keer toen ik op het toilet zat (en wat kracht moest zetten) en vanavond tijdens het niezen. Ik schrok me rot! Wat is dit en moet ik mijn huisarts hierover inlichten?

    Reageer
    #6

    Lees het berichtje van 14 mei 2015 16.38 uur

    Reageer
    #7

    Hoe kan ik dat vinden? Het bericht van 14mei 2015 16:38 uur?

    ik ben aan het zoeken geweest maar ik krijg het niet gevonden.
    ik verga momenteel van de pijn.
    alvast bedankt..

    Reageer
    #8

    Oeps, sorry,

    er word hier het bovenstaande bericht bedoeld.

     

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb dus precies hetzelfde...en dit al dik 2 weken.

    Reageer
    #10

    Mijn zoon heeft dit sinds hij in de puberteit kwam. Soms ook in de benen. Hij is nu 20 en heeft dit iedere keer als hij niets.

    Reageer
Reageer op: pijn in mijn armen na het niezen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief