gevallen na bankart repair

  • #1

    Ik heb een 6 weken geleden een bankart opratie ondergaan en ben aan het revalideren wat niet zonder pijn gaat. Nu ben ik gisteren gevallen op deze schouder waaraan ik ben geopereerd en de pijn is nu niet uit te staan. Zou er nu iets mis zijn ben er niet gerust inIIi

    Reageer
    #2

    het lijkt mij het beste dat je even naar het ziekenhuis gaat om te laten controleren, het zou niet goed zijn als je doorloopt met schade.
    Sterkte, Brenda

    Reageer
    #3

    Pijn is een natuurlijk lichamelijk alarmsignaal. Ik zou inderdaad je behandelend orthopedisch chirurg raadplegen. Bel even naar de poli en vraag wat je kan doen.

    Reageer
    #4

    Mijn schouder was begin juli voor het eerst uit de kom door dat iemand er onverwacht hard eraan trok.
    Overigens fitnessde ik elke door deweekse dag Mijn vraag is : Na de eerste schouder luxatie is het voor mij mogelijk om mijn oude niveau te behalen zonder een operatie of niet? Voor dat dit gebeurde kon ik dumbels van 34kg p/s boven mijn hoofd weg drukken, zal mijn schouder weer dat ooit aan kunnen?

    Reageer
Reageer op: gevallen na bankart repair


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief